Vragen? Bel ons:  0180 331 655

 

 

Privacyverklaring Array Industries 25 mei 2018

 

 

Onze gegevens:
Array Industries B.V.
Hoogeveenenweg 29
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: 0180-331655
Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens van klanten, leveranciers en andere opdrachtnemers Graag maken wij u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen. Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst. U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden tenzij het in verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u noodzakelijk is dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken. Dit kan b.v. gedaan worden aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons leveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren.

Opslag persoonsgegevens
De opslag van uw persoonsgegevens beperkt zich tot de servers in Nieuwerkerk aan den IJssel en versleutelde back-up schijven op een andere locatie.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:
Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Bewaarperiode persoonsgegevens
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor uw en onze bedrijfsvoering en conform de belastingwetgeving.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. U kunt ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Als laatste kunt u ons verzoeken om uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Hiertoe kunt u ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht u verdere vragen of informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens hebben, kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Beveiligen persoonsgegevens
Array Industries B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Mevr. S. Ernst-van Adrichem.

 

 

Neem contact met ons op

 

 

Array Industries

Hoogeveenenweg 29

2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel

 

info@arrayindustries.com

+31 (0) 180 331655

Volg ons